DREAM ON!

Våre rom og suiter vil transportere deg vekk fra det pulserende bylivet rett utenfor hotelldøren og inn i drømmenes verden. Med nye, fantastiske rom og en stor andel suiter kan vi garantere et uforglemmelig opphold og en god natts søvn. Med teknologien og detaljene på rommet skaper du enkelt din personlige hub i vår yrende møteplass. Alle rom er utstyrt med kaffemaskin, minibar, hårføner, en 140 cm bred seng med luksuriøs dun-dyne og pute, 55” SmartTv med mulighet for media streaming, strykejern, strykebrett og gratis trådløst internett og kroppspleieprodukter fra Rituals

Moderat dobbeltrom

Til tross for at disse rommene er hotellets minste er arealet på 14-16 kvadratmeter effektivt utnyttet og rommene oppleves luftige og komfortable. Moderat dobbeltrom passer godt til 1-2 personer. Badet er av behagelig størrelse med dusj og kroppspleieprodukter fra Rituals.

Standard dobbeltrom

Våre Standard dobbeltrom på 19-22 kvadratmeter er utstyrt med en 160 cm seng eller to enkeltsenger på 105 cm hver. Noen av rommene har et arbeidsområde med skrivebord og stol.

Standard dobbeltrom med utsikt

Våre Standard dobbeltrom med utsikt ligger i hotellets øverste etasjer fra 9 – 15.etasje. De er på 19-22 kvadratmeter og er utstyrt med en 160 cm seng eller to enkeltsenger på 105 cm hver. Noen av rommene har et arbeidsområde med skrivebord og sto. Velg mellom fjord eller by-utsikt (ved tilgjengelighet).

Superior dobbeltrom

Våre Superior dobbeltrom er herlige og romslige med sine 24-29 kvadratmeter og er utstyrt med en seng på 160 cm med dundyne og puter. Vinduene gir et generøst lysinnslipp. Badet er romslig med dusj eller badekar, hårføner og kroppspleieprodukter fra Rituals. Noen Superior rom har et arbeidsområde med skrivebord og stol, alle Superiorrom har lenestol.

Deluxe dobbeltrom

Deluxe Dobbeltrom rom gir deg ekstra plass med sine 30-40 kvadratmeter. Våre Deluxe rom varierer i størrelse og utforming. Noen rom har balkong eller terrasse og sittegruppe og utvalgte rom har bad med både dusj og badekar. Alle rom har et praktisk arbeidsområde med skrivebord og stol, romslig bad med kroppspleieprodukter fra Rituals, badekåper og tøfler.

Suite

En av våre suiter på 46-50 kvadratmeter er det perfekte valget om du ønsker ekstra plass med stue, separat soverom og en luksuriøs hotellopplevelse. Suitene er elegant innredet, 160 cm dobbeltseng med luksuriøs dun- pute og dobbeldyne, tøfler og morgenkåpe. Frokost servert på rommet er også inkludert.

Connecting rom

Hotellet har stort antall connecting rom for familier og andre som trenger denne fleksibiliteten

Handicap-rom

Godt antall tilpassede handicap-rom

Sikkerhetsetasjer

Hotellet har tre sikkerhetsetasjer for VIP-gjester med sikkerhetsbehov. Sikkerhetsetasjene inkluder ekslusive suiter og romkapasitet til både VIPs og deres følge.

Presidential Suite

Hotellet har et fåtell veldig eksklusive suiter på over 100 kvadratmeter hver og med unik design og kunst.